Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Fischer RX8 czy RC RACE ?? Które wybrać?Pomóżcie!!

qla

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,moje dane to 67 kg, 178 cm, facet 27 lat, jezdzilem dwa sezony na deskach prostych, w tym roku w 3 sezonie bylem na Słowacji w Rozemberoku na skiparku i jezdzilem tydzien na carvingach fischera sceneo 100 i bylem bardzo zadowolony(juz nie przesiade sie na dechy :))), moje zawansowanie wyglada nastepujaco: uwielbiam szybka jazde z dlugimi i krotkimi zakretami wiec zroznicowanie(ogolnie to lubie sie tym sportem bawic), zjezdzalem nawet z czarnych stokow, aczkolwiek technicznie pewnie jestem cienki bo uczyłem sie jeżdzic sam, prosze pomozcie mi w doborze nart,mam możliwopść kupienia tych modeli za dobre pieniądze, jednak nie wiem które wybrać??Czy nie będą dla mnie za dobre??,za ambitne?? kondycje mam dobra a checi niesamowite, nastawiłem się tylko na Fischera,czy dobrze??

Pozdrówka-Michał

Gość bobic

Fischer RX8 czy RC RACE ?? Które wybrać?Pomóżcie!!

RX jest narta z grupy cross - czyli pojedzie na wszystkim. RC4 RACE jest to narta mila, do dluzszego skretu i raczej na przygotowane trasy.

RX8 - narta do skretu krotkiego, na wszystkie warunki sniegowe.

Dlugosc: 160 lub 165.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...