qla Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2005 Witam,moje dane to 67 kg, 178 cm, facet 27 lat, jezdzilem dwa sezony na deskach prostych, w tym roku w 3 sezonie bylem na Słowacji w Rozemberoku na skiparku i jezdzilem tydzien na carvingach fischera sceneo 100 i bylem bardzo zadowolony(juz nie przesiade sie na dechy )), moje zawansowanie wyglada nastepujaco: uwielbiam szybka jazde z dlugimi i krotkimi zakretami wiec zroznicowanie(ogolnie to lubie sie tym sportem bawic), zjezdzalem nawet z czarnych stokow, aczkolwiek technicznie pewnie jestem cienki bo uczyłem sie jeżdzic sam, prosze pomozcie mi w doborze nart,mam możliwopść kupienia tych modeli za dobre pieniądze, jednak nie wiem które wybrać??Czy nie będą dla mnie za dobre??,za ambitne?? kondycje mam dobra a checi niesamowite, nastawiłem się tylko na Fischera,czy dobrze?? Pozdrówka-Michał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2005 Fischer RX8 czy RC RACE ?? Które wybrać?Pomóżcie!! RX8 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 7 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2005 Fischer RX8 czy RC RACE ?? Które wybrać?Pomóżcie!! Hej, czy mogłbys mi to uzasadnic w dwoch zdaniach?? jaka dlugosc wybrac?? Pozdrowka!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 7 Marzec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2005 Fischer RX8 czy RC RACE ?? Które wybrać?Pomóżcie!! RX jest narta z grupy cross - czyli pojedzie na wszystkim. RC4 RACE jest to narta mila, do dluzszego skretu i raczej na przygotowane trasy. RX8 - narta do skretu krotkiego, na wszystkie warunki sniegowe. Dlugosc: 160 lub 165. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
qla Napisano 7 Marzec 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Marzec 2005 Fischer RX8 czy RC RACE ?? Które wybrać?Pomóżcie!! Dzięki, podjąłem decyzję, biorę RX8, pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi