Scooter Napisano 21 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2005 Prosiłbym wszystkich właśćicieli którejkolwiek z tych nart o wypowiedzenie sie na jej temat! Ponieważ mam problem którą wybrać!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kozlow Napisano 23 Kwiecień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2005 Fischer Rc 4 WorldCup czy Atomic Sl 11 2004/2005 Mam Fischery RC4 WC RC, co ja moge powiedzieć... poprostu zajebista narta!! Musze dodać że tylko na twardym i przewianyn śniegu, w mokrym miekkiem i głebokim zapomnij... lepiej wypiąć narty i zjechać na tyłku. Trzymanie na krawędziach jest w prost zqadziwiające... czasem do chodzi do sytuacji, że kilka zakrętów trzeba walnąć Klamershwungiem to chyba tyle. ps: Jezelij jesteś lekki albo masz noiezby mocne nogi!? ZAPOMNJ o nich:] pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szymonaki Napisano 21 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Lipiec 2005 Fischer Rc 4 WorldCup czy Atomic Sl 11 2004/2005 Ja polecał bym Ci 11.Napewno Cię nie zawiodą.Trzymanie krawędzi,świetne przyspieszenia to icg główne zalety.Jeśli lubisz fan jak najbardziej się do niego nadają.Miękki śnieg tak samo jak w przypadku Fisherek nie da się jeździć po prostu za twarde(wiem,że Polak potrafi...ale 0 przyjemnońsci z jazdy:) Kozlow pisał o wadze.Nie zgodził bym się z tym, ponieważ waże 55Kg(wydaję mi się, że mało...)i z RC4 WC RC nigdy problemu nie miałem.Także nawet jak ważysz tyle co ja nie masz powodów do zmarwień Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi