Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Fischer Rc 4 WorldCup czy Atomic Sl 11 2004/2005

Scooter

Rekomendowane odpowiedzi

Mam Fischery RC4 WC RC, co ja moge powiedzieć... poprostu zajebista narta!! Musze dodać że tylko na twardym i przewianyn śniegu, w mokrym miekkiem i głebokim zapomnij... lepiej wypiąć narty i zjechać na tyłku. Trzymanie na krawędziach jest w prost zqadziwiające... czasem do chodzi do sytuacji, że kilka zakrętów trzeba walnąć Klamershwungiem :) to chyba tyle.

ps: Jezelij jesteś lekki albo masz noiezby mocne nogi!? ZAPOMNJ o nich:]

pozdrawiam

• 2 months later...

Ja polecał bym Ci 11.Napewno Cię nie zawiodą.Trzymanie krawędzi,świetne przyspieszenia to icg główne zalety.Jeśli lubisz fan jak najbardziej się do niego nadają.Miękki śnieg tak samo jak w przypadku Fisherek nie da się jeździć po prostu za twarde(wiem,że Polak potrafi...ale 0 przyjemnońsci z jazdy:):)

Kozlow pisał o wadze.Nie zgodził bym się z tym, ponieważ waże 55Kg(wydaję mi się, że mało...)i z RC4 WC RC nigdy problemu nie miałem.Także nawet jak ważysz tyle co ja nie masz powodów do zmarwień:)

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...