kami Napisano 16 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2005 Witam Mojej żonie świetnie się jeździło na SL 9 z ubiegłego roku, nie mogliśmy jednak ich już kupić (zdecydowaliśmy się w marcu). Czy tegoroczne narty różnią się od ubiegłorocznych? Atomic nie miał w zeszłym roku tyłu, który wypinał pięte także w płaszczyźnie poziomiej (nie wiem, jak się to fachowo nazywa), a to dla nas ważne, bo żona jest po kontuzji więzadeł. Czy tegoroczne atomiki mają taką opcję, czy nadal odstają od konkurencji w tej dziedzinie? Pozdrawiam Dzieki za pomoc Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Atomic SL9 04/05 a 05/06 Atomic w tym sezonie ma prawie identyczne SL9 niż w roku ubiegłymRóżnice to:1. Szata graficzna (według mnie 2004/2005 jest lepsza)2. Zastosowanie jednej nowej technologi, która coś daja w niskim stopniu Atomic nie miał w zeszłym roku tyłu, który wypinał pięte także w płaszczyźnie poziomiej (nie wiem, jak się to fachowo nazywa), a to dla nas ważne, bo żona jest po kontuzji więzadeł. Czy tegoroczne atomiki mają taką opcję, czy nadal odstają od konkurencji w tej dziedzinie? - chodzi Ci o Wiązania?Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ski Racer Napisano 29 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2005 Atomic SL9 04/05 a 05/06 POPRAWKA: Atomic w tym sezonie ma prawie identyczne SL9 niż w roku ubiegłym. Różnice to: Szata graficzna (według mnie 2004/2005 jest lepsza) i Zastosowanie jednej nowej technologi, która coś daje w niskim stopniu Atomic nie miał w zeszłym roku tyłu, który wypinał pięte także w płaszczyźnie poziomiej (nie wiem, jak się to fachowo nazywa), a to dla nas ważne, bo żona jest po kontuzji więzadeł. Czy tegoroczne atomiki mają taką opcję, czy nadal odstają od konkurencji w tej dziedzinie? - chodzi Ci o Wiązania? Pozdro! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi