jesku Napisano 22 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2005 Bardzo cięzko jest dobrać właściwy kask dla własnej łepetyny.Jeszcze ciężej jest z estetyką. ten ostatni który kupiłem jest fantastic ale wygladam w nim jak ruski kosmonawt (Łeb jak sklep). Co Wy na to , może macie jakieś uwagi, która marka daje świetnie przylegający kask ? pzdr all Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heli Napisano 22 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2005 Kask_ Łeb jak sklep Unimil )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CarverGs9.21 Napisano 24 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2005 Kask_ Łeb jak sklep Tak masz racje mirzylem carrere,ale z takim skutkiem jak piszesz,wybralem Briko i wszystko jest ok.Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oasisman Napisano 24 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2005 Kask_ Łeb jak sklep ile trzeba wydać na przyzwoity kask narciarski i co polecacie? dostanę coś sensownego za 200-300 PLN? pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 24 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Październik 2005 Kask_ Łeb jak sklep No jasne, ze dostaniesz Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
oasisman Napisano 25 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2005 Kask_ Łeb jak sklep ok, to juz coś a jakieś konkrety (np: jak masz do wyboru kask firmy A i firmy B i oba dobrze leżą i są w podobnej cenie, to kup firmy A bo B pęka pęka przy 1 glebie :-))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 26 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2005 Kask_ Łeb jak sklep Zgadza sie !!!! nie mozesz robic reklamy na forum wiec ja to zrobie; wlasnie kupilem mojemu synowi (dorosly model) Carrera Explorer 2.5, to juz 3 jego kask Carrery o tym wzorze. Wszystkie byly bardzo dobrej jakosci i komfortowe, zadnych problemow, on ma raczej mala glowe ale kask jest tak wyprofilowany ze wyglada bardzo zgrabnie nawet w duzym rozmiarze. Cena 209zl to bargain chyba sobie tez taki kupie moze jeszcze jakas dodatkowa znizke dostane Co najwazniejsze (tak mi sie przynajmniej wydaje) to kask jest robiony jeszcze stara technologia, teraz pojawilo sie b. duzo kaskow robionych w podobnej technologii jak kaski rowerowe i to sa moim zdaniem kaski jednorazowe, porzadnie przywalisz to kask do wymiany. Oczywiscie inne firmy pewnie tez robia dobre kaski ale raczej ceny maja wyzsze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi