Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Kask_ Łeb jak sklep

jesku

Rekomendowane odpowiedzi

Bardzo cięzko jest dobrać właściwy kask dla własnej łepetyny.Jeszcze ciężej jest z estetyką. ten ostatni który kupiłem jest fantastic ale wygladam w nim jak ruski kosmonawt (Łeb jak sklep). Co Wy na to , może macie jakieś uwagi, która marka daje świetnie przylegający kask ?

pzdr all

Kask_ Łeb jak sklep

Zgadza sie !!!! nie mozesz robic reklamy na forum wiec ja to zrobie; wlasnie kupilem mojemu synowi (dorosly model) Carrera Explorer 2.5, to juz 3 jego kask Carrery o tym wzorze. Wszystkie byly bardzo dobrej jakosci i komfortowe, zadnych problemow, on ma raczej mala glowe ale kask jest tak wyprofilowany ze wyglada bardzo zgrabnie nawet w duzym rozmiarze. Cena 209zl to bargain chyba sobie tez taki kupie moze jeszcze jakas dodatkowa znizke dostane ;) Co najwazniejsze (tak mi sie przynajmniej wydaje) to kask jest robiony jeszcze stara technologia, teraz pojawilo sie b. duzo kaskow robionych w podobnej technologii jak kaski rowerowe i to sa moim zdaniem kaski jednorazowe, porzadnie przywalisz to kask do wymiany. Oczywiscie inne firmy pewnie tez robia dobre kaski ale raczej ceny maja wyzsze.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...