Sage Napisano 3 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2005 Zależy mi na kupnie serwisowych nart do lalomu (używanych), najlepiej z sezonu '03-'04 lub '04-'05. Długość 165cm, promień nie większy niż 11m. Najlepiej, gdyby były to narty atomica lub fischera, choć oczywiście nie będę sięchmsko mścił gdy ktoś da propozycję rossignola czy heada. Tak więc kto chce sprzedać? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 3 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2005 Kupię serwisówki slalomowe używane byly zeszloroczne Rossignole na Allegro, sprawdz moze jeszcze sa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 3 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2005 Kupię serwisówki slalomowe używane no jakbys cos chciał to cos mam....oczywiście fischera 607462038:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
darekl Napisano 4 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2005 Kupię serwisówki slalomowe używane Cezko chyba bedzie kupic serwisowe slalomki o dlugosci 165 i promieniu nie wiekszym niz 11m. Sa w ogole takie? Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sage Napisano 5 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Listopad 2005 Kupię serwisówki slalomowe używane Chodziło mi o nie mniejsze niż 11m, mój błąd. Dzięki za info ==> Fischerek, może zadzwonię. Musze tylko coś jeszcze sprawdzić Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 7 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2005 Kupię serwisówki slalomowe używane oki zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi