cyrus Napisano 18 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2005 Witam! Mam wiazania Fr12 z Freeflexem, niestety nie wiem do czego sluzy śruba umieszczona na srodku. Gdyby ktos mogl mi wytlumaczyc jej zastosoanie bymbyl wdzieczny. Pozdrownienia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 19 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2005 Fischer Fr12 Freeflex Jak to dziala?? Ta śruba to mocowanie wiązania do płyty na narcie. Dzięki niej możesz zmieniać środek cięzkości wiązań w stosunku do narty. Na płycie są dokładnie trzy otwory do tej śruby. W zależności co chcesz wyczyniać na tych nartach wkręcasz upięcie w odpowiedni otwór. poz.0 -uniwersal, poz -15 szybsza prędkość poz +15 lepszy skręt. Chyba wszystko pozdrawiam P.S. Ale ładnie śnieg pada:) Jeśli leje wodę to niech mnie ktoś poprawi:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2005 Fischer Fr12 Freeflex Jak to dziala?? To nie tak. Ty opisales jak dziala Railflex. FR to co innego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 19 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2005 Pytanie do Bobika No tak wiedziałem że coś pokręciłem ale moje intencje były szczere!!!:) To do czego mu ta śruba??:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spoko Napisano 19 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2005 Pytanie do Bobika jeszcze jedno!!! JAk testy nowego sprzetu jest coś godnego polecenia na sezon 2006/2007 ???:) Pozdro guru fischer-a Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrus Napisano 19 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2005 Ciagle to samo pytanie? Heh wlasnie miałem problem bo odkręcilem to ustrojstwo, czego jedynym efektem bylo poluzowanie sprężyn, wiązanie nie chcialo się ruszyc ani do przodu ani do tylu. Wiec do czego sluzy ta śruba? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Listopad 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2005 Ciagle to samo pytanie? Ja wiem, ze najprosciej zadac pytanie, ale czy ktos z Was pofatygowal sie odwiedzic oficjalna strone Fischera? Tam jest wszystko napisane ))))) Podpowiem, ze w dziale TECHNOLOGIE. A Wy mi tutaj jakies pytanie, jak jestem w Szczecinie i spozywam alkohol )))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrus Napisano 20 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2005 Ciagle to samo pytanie? Nie o to mi chodzi... Rozumiem jakie jest zastosowanie tej technologii, ale nie wiem po co jest ta regulacja. Nie moglem znaleźć tego na stronce fischera dlatego sie pytam na forum. Jeszcze nie jestem leniwy do tego stopnia:) Pytam sie poprostu co daje poluzowanie tej sprezyny? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
cyrus Napisano 20 Listopad 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Listopad 2005 Ciagle to samo pytanie? Aha Zapomnialem dopisac... Miłego sporzywania :PP... Ja juz jestem po, teraz lecze sie ze skutkow ubocznych Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pokor Napisano 10 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 10 Grudzień 2005 Ciagle to samo pytanie? dokręcając tą śrubę przesuwa się ona w przód i wtedy aktywujesz Freeflex napinasz sprężyny a one dociskają przód narty aby nie klepał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi