Lynx Napisano 13 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2005 Próbowałem szukać (od miesiąca) w Warszawie buta MX 9 - generalnie odpowiedź brzmi "nie ma". Jeżeli jakimś cudem ten model jest - to pytanie o rozmiar 25 wywołuje uśmiech politowania. Sprawdziłem, jeszcze w u dobrych odbiorców Fischera w Rzeszowie i Łańcucie. Ta sama historia .... Kupiłem nartę RX 8 - but FX 9 całkiem dobrze by pasował ... ale chyba jestem bez szans bo w nowych dostawach już tego buta nie będzie. Bobic czy jest na to jakaś rada ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 13 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 13 Grudzień 2005 do Bobica No tak, bo jest to rozmiar meski, ktory zaczyna sie od 26 albo nawet od 27. Mamy buty SOMA MX( Vision-Heat w rozmiarze 25, ale jak sam zauwazyles lub poszukasz po necie, jest to but dedykowany jednak dla pan. No, ale jak chcesz...... daj znac na maila. Pozdr. Bobic by Fischer Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lynx Napisano 14 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2005 do Bobica co do rozmiaru : informacja w necie, dostępna bez wychodzenia ze skionline, mówi w opisie MX 9 "rozmiary: 25.0-30.5" Damski but odpada, mam zbyt rozbudowaną łydkę. Dzięki za pomoc Bobic Lynx (też) fan Rybaków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 14 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 14 Grudzień 2005 do Bobica Tak, ale nikt w Polsce nie zmaowil z klientow buta o rozmiarze 25. Wiec najmniejszy sprowadzany meski byl to rozmiar 26 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 15 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2005 do Bobica damskie buty sa na grubsza lydke jakby co Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 15 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 15 Grudzień 2005 do Bobica Kolejna sprawa - damski but ma nizsza cholewke, itp... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
expert Napisano 16 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 16 Grudzień 2005 do Bobica no tak i maja obcas:))))))))))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lynx Napisano 20 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2005 do Bobica nooo jak mają obcas to tylko ładny biuścik sobie dorobię i łyknę te trzewiki ))) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi