Carrey Napisano 17 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2005 Witam, Jestem raczej początkującym narciarzem. zabawę z nartami zacząłem w zeszłym roku, byłem kilka razy na stoku i można powiedzieć, że ...złapałem bakcyla Do tej pory jeździłem na sprzęcie wypożyczanym, jednak w tym roku zakupiłem własny sprzęt: buty nowe, narty używane (2 sezony od znajomego). Narty jakie kupiłem to Elan X-CARVE 2.0 dł. 178cm. Są na nich wiązania Rossignol FDX 95 o zakresie regulacji DIN 3-10. Prosze powiedzcie mi jaką wartość wypięcia wiązań mam ustawić (regulacja przód i tył wiązania osobno) przy wzroście 187 cm i wadze 84 kg, umiejętności raczej początkującego. Dośc pilny temat bo jutro z rana jadę na Pilsko )) (i chciałbym z niego wrócić) !!! Z góry dzięki za pomoc, pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 17 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2005 Jak ustawić siłę wypięcia wiązań ?? Prosze o pomoc Tabela DIN: http://www.narty.pl/index.php?id=301&tx_ttnews[tt_news]=138&tx_ttnews[backPid]=814&cHash=074796427d Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Carrey Napisano 17 Grudzień 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Grudzień 2005 Jak ustawić siłę wypięcia wiązań ?? Prosze o pomoc _marcin_ )) niech ci stoki łaskawe będą... puste i szybkie )) tego wlaśnie szukałem pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 19 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2005 Jak ustawić siłę wypięcia wiązań ?? Prosze o pomoc Radzilbym nic nie ruszac w wiazaniach, tylko zaniesc narty do serwisu. No, ale to juz your choice !! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi