marski Napisano 21 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2005 Jestem zainteresowany tymi deskami, jak ktoś miał okazje do testowania tych nart to bardzo prosze o opinie na ich temat. Wielkie dzieki. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cisiu Napisano 25 Grudzień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 25 Grudzień 2005 Coś o BLIZZARD Sigma SLR IQ 05/06 Witam Testowałem to badziewie ja osobiście tego nie polecam jeśli chodzi o mnie to ta barta podemną wibrowałą w zakrętach źle się ją prowadziło i nie trzymała tak jak powinna ale top moja opinia i ja waże 100kg więc może byłem na nią zacięzki Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tomek P. Napisano 6 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2006 Coś o BLIZZARD Sigma SLR IQ 05/06 Może kogoś jeszcze to zainteresuje. Dziwię się opinii Cisiu, bo była to jedna z fajniejszych nart, na jakich miałem okazję jeździć (wypożyczona na 3 dni, dł. 165). Również ważę prawie 100kg i nie zauważyłem żadnych problemów z wpadaniem nart w drgania. W krótkich i średnich skrętach trzyma bardzo dobrze, dopiero przy bardzo ciasnych wirażach zaliczałem wywrotki spowodowane zahaczaniem klamrami butów o stok - przydałaby się płyta. Osobiście polecam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi