Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

ROSSIGNOL 9X 03/04

lewar1309

Rekomendowane odpowiedzi

Właśnie chce nabyć te narty. Jezdze od 7 lat i lubie szybko pośmigać . Wiem że to narty gigantowe i dla zawodników. Jak sie sprawują na stoku dla normalnych narciarzy?? jeśli waże 77kg to jak ustawic wiązania (przód względem tyłu-czy tak samo ??? POWER 100 ROSSIGNOLA) Jeśli mam 183cm wzrostu czy narty 174cm będą dobre? czy to dobry wybór czy wybrac coś z atomica 9sl czy fishera rc4. Jak one zachowują sie na puchu?

POZDRAWIAM

ROSSIGNOL 9X 03/04

za duzo pytan w jednym poscie, na pewno 9x ani sl9 nie sa do puchu, jezeli 9x wersja sklepowa to nie sa to wcale narty dla zawodnikow, czy wybrac slalomki czy gigantki to juz musisz sam zadecydowac bo "szybko posmigac" niewiele mowi, nie bardzo kumam o co chodzi z tym ustawieniem wiazan

ROSSIGNOL 9X 03/04

no faktycznie źle sprecyzowałem pytanie. chodzi mi o ustawienie wagi w przednim zapięciu i tylnym. czy zawsze ustawia sie identyczną wartość.

Która narta względem ciebie jest lepsza (łatwiejsza w prowadzeniu) czy 9x czy sl9.

Sorrki za zamieszanie i dzięki za zainteresowanie ;)))

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...