_marcin_ Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Hej! Umiejętności mi podskoczyły (oceniam się na średnio-zaawansowanego z plusikiem), więc czas zmienić narty. Przymierzam się do Fischerów RX8, choć w podobnej cenie mogę kupić zeszłoroczne Fischery RC4 Race S.C. Wydaję mi się jednak, że RX8 będą odpowiedniejsze do polskich stoków i moich umiejętności. Lubię zarówno długie jak i krótkie skręty. Wzrost 186 cm, waga 77 kg. Jaką długość RX8 wybrać? 170 cm? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 16 Styczeń 2006 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Do Bobica (i nie tylko): Fischer RX8 Hmmm, mozesz albo 170 albo 165, bo jestes lekki. Jak chcesz radykalna slalomke, to 165, jak chcesz "normalna", "przepisowa" narte, to 170 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
_marcin_ Napisano 16 Styczeń 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2006 Do Bobica (i nie tylko): Fischer RX8 Wielkie dzięki Bobic!!! Chyba wezmę 170 cm. Radyklaną slalomke zostawimy na później Tylko czemu na www.fischer-ski.com w ski finder dobiera mi 180 cm przy RX8 (fakt, że nie uwzględnia wagi) ??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi