Raceman Napisano 20 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 20 Kwiecień 2006 Wypróbowałem właśnie moje świeże nartki na Pilsku 19 kwietnia.....miodzio. Nie żebym się chwalił. Hehe Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 23 Kwiecień 2006 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2006 Dynastar COMP omeglass.SUPER!!! Popieram,jezdziłem wcześniej [3 sezony] na 64 ale się zdarły i zamieniłem na tegoroczne omeglassy...i nie żałuję.REWELACJA Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 24 Kwiecień 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2006 Dynastar COMP omeglass.SUPER!!! Masz COMPY? pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piter100 Napisano 9 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2006 Dynastar COMP omeglass.SUPER!!! Mam zwykłe,ale na compach też jezdziłem;trochę twardsze i szybsze.pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi