siwy77 Napisano 13 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 13 Maj 2006 Witam.Czy ktos zna te narte?Jesli tak to prooooosze o info. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
watch Napisano 14 Maj 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2006 volkl racetiger yeelow motion 07 do siwy77; sprecyzuj o jakie narty ci chodzi ?? mogę się jedynie domyślać, po kolorze, sposobie montażu wiązań i tym "07", że poeta ma na myśli racetiger sl race na sezon 06/07. No chyba że Volkl stworzył coś nowego. pozdrawiam watch. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
siwy77 Napisano 19 Maj 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2006 volkl racetiger yeelow motion 07 do watch;były to voelkle wystawione na allegro,na przyklejonej kartce z kodem kreskowym był symbol "tiger yellow motion 06/07" i kod 106503.156. made in germany.Tego modelu nie ma na stronie voelkla.Chciałem się czegoś o nich dowiedzieć żeby nie kupić kota w w...,i nadal nic nie wiem i to miał poeta na myśli.pozdrawiam -siwy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frjjn Napisano 14 Lipiec 2006 Zgłoszenie Share Napisano 14 Lipiec 2006 volkl racetiger yeelow motion 07 Jeżeli dobrze myśle to jest następca modelu z roku 06 tyle że ma mniejsze taliowanie a c o za tym idzie większy promień skrętu więc ogólnie jest mniej radykalny niż poprzednik Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi