Hanni Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 Co mi powiecie o tych butach? Może polecicie coś innego z tej półki? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 RC4 WORLDCUP FOAM lub RC4 WORLDCUP dla znawców... W Polsce z powodu braku zainteresowania modelem RC4 WC FOAM - nie bedzie on sprowadzany, co sie tyczy zas normalnego RC4 WC PRO 150(bo taka jest nazwa komorkowego buta), to but ma bardzo dobre notowania na rynku. No, ale nie mnie o tym mowic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hanni Napisano 21 Październik 2006 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 RC4 WORLDCUP FOAM lub RC4 WORLDCUP dla znawców... Wogóle to czym różnią się buty komórkowe od sklepowych? Proszę odp na temat, to tylko taki dodatek. A może byście wybrali coś innego a nie Fischera? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 21 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2006 RC4 WORLDCUP FOAM lub RC4 WORLDCUP dla znawców... Buty komorkowe sa calkiem inne od skleppwych. Z butow zostaje tylko ksztalt, a moze nawet nie, bo but serwisowy ma troszke inny ksztalt. Buty maja wkladke Race - cienki but wewnetrzyny, by sila byla jeszcze w bardziej precyzyjny sposob przenoszona na narte. Przez to, ze wkladka jest ciensza, but automatycznie ma inny ksztalt - bardziej szczuply. Buty serwisowe nie posiadaja bajerow sklepowych. Flex w tych butach rowniez jest inaczej liczony. 150 w bucie serwisowym, to naprawde jest kamien. Wybor butow, to juz jest sprawa indywidualna. Najlepiej mierzyc i wybrac ten najwygodniejszy. Fischer dazy do tego, by zawodnicy startujacy na nartach Fischera, jezdzili rowniez w butach. Tak jest to juz widoczne w Pucharze Swiata - od tego sezonu, ale zdarzaja sie rowniez zawodnicy jezdzacy na nartach innych firm, ale w butach Fischer ->patrz Niki Hosp, Alexandra Meissnitzer np. W Polsce w kadrze narodowej kobiet, na nartach Fischer oraz w butach Fischer jezdzi Ania Berezik. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 RC4 WORLDCUP FOAM lub RC4 WORLDCUP dla znawców... szczerze mówiac to z tymi butami fischera lekka przesada. Kocham fischera i jezdze na nim od lat. ale zyby od razu w butach tej marki oj nie ! . TYLKO LANGE I JESZCZE RAZ LANGE. Pozdr Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 RC4 WORLDCUP FOAM lub RC4 WORLDCUP dla znawców... Dlaczego przesada ? Czy ktos napisal, ze sa najlepsze ? Osobiscie napisale, ze buty to indywidualna sprawa, wiec nic tylko mierzyc i probowac. Pozdro P.S. Jezdziles kiedys w butach Fischera ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Czarny Napisano 22 Październik 2006 Zgłoszenie Share Napisano 22 Październik 2006 RC4 WORLDCUP FOAM lub RC4 WORLDCUP dla znawców... Tak na testach dali pojezdzic ale ja np: mam szersza stope i fischerki sa takie sobie nie lubie. Pamietam takie rossi 1 wypas i koflachy , a np pierwszy model 10.50 tez był fajny sezon pojezdziłem , natomiast Salomon zawsze mi sie tak rozmymływał od strodka ja dupa normalnie ehh. A na langach smigam pare sezonów i tylko teraz Langi. Pozdr adam. Aaaa i były jesze takie czarno rózowe Rossi chyba 9000 ile sie nie myle i tez fajny but. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi