narciarka Napisano 14 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2003 Wiecie czy gdzieś w Krakowie lub okolicach można kupić hcx, w jakiej są cenie? Jak wypadają w porównaniu z żółtaczką (sl 9.12 ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mastaz Napisano 14 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2003 gdzie kupić elany hcx? www.folc.pl dystrybutor na Polske, sa tam sklepy.. niestety w tej chwili strona nie dziala (nie wiem czemu ale powinna niedlugo. Cena zdaje sie cos kolo 1200-1300.. przynajmniej kolezanka za 1300 kupila model na 2003/2004.. duzo ladniejszy niz te stare zielone. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ronin Napisano 14 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2003 gdzie kupić elany hcx? Zadzwoń do centrali Makro i jak bedą uprzejmi to Ci sprawdzą w którym ich sklepie są jeszcze te narty. Jak wiesz były tam po 999zł. Pozdrawiam Robert Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rav Napisano 16 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Luty 2003 gdzie kupić elany hcx? jedź do w-wy to na giełdzie gość przy gł. wejściu po lewej ma elana i hcx będą u niego kosztować jakieś 800no może 900 PLN. jeśli nie ma to hurtownia folc sport jak wyślesz im maila to ci je przyślą bez dodatkowej dopłaty ale tam trzeba dać hyba z 1200 a może mniej. sam jeżdżę na slx - połączenie torpedy z trampoliną w/g mnie lepsze od fischera WC sc i żółtych krokodyli (jeździłem mogę porównać)( na hcx nie jeździłem ale chyba kupię żonie.) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi