kloster Napisano 6 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2002 Czy był ktos kiedys w tej miejscowosci w dolinie Otztal?Mam pytanie odnośnie tras w samym Otz.Czy sa ciekawe,jak duzo ich jest i jaki jest ich poziom trudnosci.Nastepne pytanie dotyczy ski-busa.Czy z Otz,ktore jest polorzone na samym poczatku doliny jest połączenie ski-busem z Solden? No i co zna ktoś Otz? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jano Napisano 6 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 6 Listopad 2002 OTZ? Oetz+Sautens to miejscowości w Oetz-Hochoetz skigebiet. Wysokość od 820m do 2200m. Karnet 6 dni 117-120 euro,25km tras(10km niebieskie,12km czerwone,3km czarne), wyciągi 2xkabina,4xkrzesło,4xzwykłe).Osobiście nie byłem ale znajomy jeżdził tam. Dobre miejsce na wyjazd familijny bo tanio. Ski bus do Soelden-nie,karnet-nie!!! Czy nadal chcesz tam jechać??? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kloster Napisano 7 Listopad 2002 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2002 OTZ? Dzieki za info.Zawsze mozna jezdzic w Solden to tylko 30 km. dalej a tam juz jest narciarski raj.Prawda?Tylko te koszty dojazdu...ech.No ale nic... Już mam załatwiony apartament więc jadę.Co roku jeździłem do Zell am Ziller i byłem bardzo zadowolony.Zachciało mi się zmienic miejsce w tym roku.Zobaczymy może będzie fajnie.A czy twój znajomy opowiadał coś o warunkach śniegowych tam panujących?Ciekawy jestem czy w razie braku odpowiedniej pogody dosnieżają i czy duży tłok na stoku? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jano Napisano 10 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 10 Listopad 2002 OTZ? Kloster! O warunki śniegowe się nie martw(chyba żę jedziesz po 20 kwietnia)już oni zrobią wszystko żebyś wyjechał zadowolony i wrócił za rok!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi