Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

OTZ?

kloster

Rekomendowane odpowiedzi

Czy był ktos kiedys w tej miejscowosci w dolinie Otztal?Mam pytanie odnośnie tras w samym Otz.Czy sa ciekawe,jak duzo ich jest i jaki jest ich poziom trudnosci.Nastepne pytanie dotyczy ski-busa.Czy z Otz,ktore jest polorzone na samym poczatku doliny jest połączenie ski-busem z Solden?

No i co zna ktoś Otz?

OTZ?

Oetz+Sautens to miejscowości w Oetz-Hochoetz skigebiet. Wysokość od 820m do 2200m. Karnet 6 dni 117-120 euro,25km tras(10km niebieskie,12km czerwone,3km czarne), wyciągi 2xkabina,4xkrzesło,4xzwykłe).Osobiście nie byłem ale znajomy jeżdził tam. Dobre miejsce na wyjazd familijny bo tanio. Ski bus do Soelden-nie,karnet-nie!!! Czy nadal chcesz tam jechać???

OTZ?

Dzieki za info.Zawsze mozna jezdzic w Solden to tylko 30 km. dalej a tam juz jest narciarski raj.Prawda?Tylko te koszty dojazdu...ech.No ale nic... Już mam załatwiony apartament więc jadę.Co roku jeździłem do Zell am Ziller i byłem bardzo zadowolony.Zachciało mi się zmienic miejsce w tym roku.Zobaczymy może będzie fajnie.A czy twój znajomy opowiadał coś o warunkach śniegowych tam panujących?Ciekawy jestem czy w razie braku odpowiedniej pogody dosnieżają i czy duży tłok na stoku?

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2021
  • Dodaj nową pozycję...