mucho Napisano 4 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2002 Chcialem zapytac czy byl ktos w Przylekowie (beskid zywiecki). Jesli tak to prosze o informacje na temat tej miejscowosci narciarskiej i wyciagow ktore sie tam znajduja poniewaz mam zawiar sie tam wybrac w styczniu. Za wszelki informacje z gory dzieki. Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ignacy Napisano 4 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2002 prosze o refleksje Wszelki duch... , ...na piechote przeszedlem caly beskid zywiecki i sie urodzilem niedaleko, na nartach jezdze od 5 roku zycia, ale o czyms takim nie slyszalem. pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spyder Napisano 4 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2002 prosze o refleksje w Przylekowie sa 2 wyciagi orczyk italerzyk ok 800m dlugosci 3 trasy zjazdowe Pozdrowionko Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tymon_tm Napisano 4 Grudzień 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2002 prosze o refleksje Cześć. Byłem tam kiedy osrodek dopiero zaczynał karierę. Mały byłem i ta góra to był rónorzędny przeciwnik dla mnie wtedy. Był problem z ziemia (jwyciąg przechodził przez czyjąś posesję)na trasie i nie daję głowy czy zjazdy są takie jakie były. W każdym bądż razie do wjazdu słuzy kotwica (zwana dalej kilofem - jak to na Śląsku:) no prawie na Ślasku..Zjazd główny zaczyna się `ścianką` potem płaaasko i koniec taki słuszny też Długośc ok 800m?? Druga trasa cała o niewielkim nachyleniu (1200/1400m) konczy się stromszą częścią i w końcówce łączy sie z jedynką. Trzecia trasa - płaaaaasko, króciuteńka ścianka i dojazd do środkowej części jedynki (też kilometr z czymś). Jak mówiłem byłem maly wtedy i te odczucia tzreba odbierać przez pryzmat 11/12 latka. Ale góra generalnie fajna. No i blisko do Korbielowa..pozdraviam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi