ski-addicted Napisano 20 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2003 Byliście moze w Ski Parku w Ruzomberoku? Jak tam jest? Jak z przygotowaniem tras? Da sie powykladac funik? Pozdro i dzieki from the mountain za info.... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Azmadan Napisano 20 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2003 Ski Park - Rużomberok-jak jest? popatrz troche nizej... w postach cos bylo... jakies 20 w dol okolo... chyba... cos ze slowacja w tytule Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adam b Napisano 21 Luty 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Luty 2003 Ski Park - Rużomberok-jak jest? Byłem super trasy, około 400 m szerokości, dobrze przygotowane, warunki na trasach urozmaicone od twardych poprzez puch po muldy. Cały dzień jeżdźenia 50 zl. Kilka orczyków (szybkich) jedno krzesło 4-osobowe. Też jeździłem fana i ani razu nie musiałem się martwić że kogoś rozjadę. Pomimo wielu ludzi w kolejkach stałem max 10 min. Pilsko i Szczyrk chowają sie za przeproszeniem. Polecam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi