lokersski Napisano 24 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2005 Witam wszystkich którzy nie mogą sie doczekać końca lata:) Szukam ekipy na wyjazd w listopadzie na lodowiec, obojętne który. Dołaczę sie do kogoś lub zabiorę z sobą kogoś (mam auto wiec nawet 2-3 osoby). Niestety nie mogę polegać na swoich znajomych kórzy albo nie jeżdza albo cos tam. Nie bójcie się mam 3o lat i jestem normalnym gościem:)i juz sie nie mogę doczekać.... pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 24 Lipiec 2005 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2005 lodowiec w listopadzie to zapraszam na szkolenia Fischer Demo Team Poland-szczegóły na www.fischerdemoteam.pl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hejho!!! Napisano 26 Wrzesień 2005 Zgłoszenie Share Napisano 26 Wrzesień 2005 lodowiec w listopadzie Jestem za w pierwszym lub drugim tygodniu listopada (chodzi o wykorzystanie 1 listopada lub 11 listopada) mam samochód, mogę wziąć łącznie do 8 osób. Z tego co narazie, nie udało mi się nic znaleźć w tych terminach. A już nie mogę wytrzymać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
strażak Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2005 lodowiec w listopadzie Witam serdecznie!!! Jestem za!!! Mam podobny problem z moimi znajomymi. Jeżeli mozna się przyłączyć do zacnej ekipy która mam nadzieję powstanie - to możesz na mnie liczyć. Czy ewentualny kierunek wyjazdu został już obrany??? daj znać , pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokersski Napisano 4 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2005 lodowiec w listopadzie Sprawa jest jak najbardziej aktualna, nietety nie ma jeszcze żadnej ekipy, ale kto ? wie co przyniesie jutro:) pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piotrekski Napisano 4 Październik 2005 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2005 lodowiec w listopadzie ekipa sie zbiera na nasz (fischer demo team) termin 12-19.11.2005r.Całkiem spora ekipka. Szczegóły na naszej stronce....pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lokersski Napisano 5 Październik 2005 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2005 lodowiec w listopadzie To świetnie, też się wybieram, a ściślej będę tam na 99,9% w tym właśnie terminie:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi