sylwia Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 mam pytanko -wyjeżdżam tam na narty w styczniu,czy ktoś tam może był,dzięki za wszystkie wpisy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 5 Październik 2007 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2007 Ja tam byłem w tamtym roku, warunki super, mieszkałem w Bormio i wsumie to w sancie jezdzilismy jeden dzien poszukaj sobie jeszcze kwater w Isolacci to niedaleko a wsumie traski najlepsze w regionie, mimo starych wyciągów jezdziło sie super Minusem S.Cateriny jest to ze na górny wyciąg da sie dojechac tylko i wyłącznie gondola wiec jak zjedziesz z samej góry na wyciągi ponizej to zeby wrocic na sam szczyt musisz zjechac na sam dół no i wsumie ilosc tras nie jest oszałamiająca ale w poblizu masz Bormio i Isolaccie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi