Gość bobic Napisano 6 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2003 ... za możliwość pojeżdżenia na Carosello, przy Sky Dancerze na tykach. A tak swoją drogą to nieźle śmigałeś na tej jednej nartce:)) Pozdro bobic Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d E X T E R Napisano 6 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Dzięki LESKI ... tez tam bylem i tez tyki walilem i tez na jednej narcie jezdzilem i po za trasami i salto w przod tez zaliczylem az mi poziom euforii skoczyl Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Dzięki LESKI ... No, to widzisz i sam mozesz powiedziec, ze bylo zajeb...) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 6 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Dzięki LESKI ... a dzis na soszowie widziałęm goscia na monoski - dziwna rzecz:-(( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 6 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 6 Kwiecień 2003 Dzięki LESKI ... ja go widziałem w zeszłym tygodniu, nieźle pomyka choc nie jest pierwszej młodości Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość axelcarver Napisano 7 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2003 Dzięki LESKI ... to wyglada tak jak by zaraz miał pasc na twarz lub cos innego ale jakos dociagnął do końca :-) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
d E X T E R Napisano 29 Kwiecień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2003 Dzięki LESKI ... Bylo, teraz wrocilem z Val Thorens i Leski tez byl ale siedzial w SNOW PARKU bo na trasach juz plynelo, po za tym Francuzi to brudasy i lenie... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi