sedzia Napisano 28 Sierpień 2003 Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2003 gdzie kupić najtaniej ? co myślicie o nowej kolekcji salomona? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
guru_krak Napisano 4 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2003 crossmax 10 nie podobaja mi sie te narty, w ogole nie wiem czemu nie lubie salomona- to sa doskonale narty(salomon) ale jakos mi nie leza- zbyt malo radykalne, crossmax-dla ludzi jezdzacych nijako tak mi sie kojarzy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
weter Napisano 29 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2003 crossmax 10 W porównaniu z poprzednim sezonem w Crossmaxch 10 zmieniło się dość dużo: zupełnie nowa jest konstrukcja nart trochę zmodyfikowano pilota (jest teraz na płycie) pojawiły się inne długości Jak będziesz miał jakieś pytania to dzwoń 0606957005 piotrek Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi