Raceman Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Ma ktoś może takie tyczki lub wie gdzie można kupic takowe w sensownych cenach?Dziękuję Pozdrówka Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 polecam Liski u Malysy w Ikaturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 dystrybutora nie znam bo sie nigdy nie interesowałem a co do firmy to tak jak i Jarek polecam liski baaardzo dobre, poza tym trudno zepsuć kolanowe jedyne na co musisz zwrócić uwagę to dobry gwint bo niektóre można przy ostrym wejsciu wywrać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Ostatnio cos takiego mi sie rzucilo w oczy na allegro: http://www.allegro.pl/item290615729_tyczki_kolanowki_60cm_break_a_way_zestaw_10_szt.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Widziałem to ale myslałem że to jakis szajs a na PS w stanach i kanadzie ku wielkiemu mojemu zdziwieniu dostrzegłem że zawody są rozgrywane własnie na breake a wayach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hotrok Napisano 8 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2008 Bo Break-a-Way jest wlasnie szczegolnie popularny na zachodzie (Ameryka), natomiast nie wiem czy ta cena moze by uwazana za "atrakcyjna"?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Bo Break-a-Way jest wlasnie szczegolnie popularny na zachodzie (Ameryka), natomiast nie wiem czy ta cena moze by uwazana za "atrakcyjna"?? mysle ze dla sprzedajacego jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 9 Styczeń 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Dzięki chłopaki za odzew. No właśnie co do ceny to chyba przegięcie. Pełnowymiarowe tyki są wielkie, ciężkie , no i trzeba na nich jeździć w ochraniaczach a tu nie. Pozdr Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
witek52 Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Widziałem kiedyś w Alpach jak ćwiczyli gigant na mini pachołkach drogowych (sam też parę razy śmignąłem). Jest to jakaś alternatywa: nie ma wiercenia, szybko się ustawia, przestawia, zbiera, a i cenowo nie będzie drogo;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 Jak sie pokombinuje, to mozna i miec za free:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 9 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 9 Styczeń 2008 nie malują to gdzie dzisiaj pasów drogowcy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 Dzięki chłopaki za odzew. No właśnie co do ceny to chyba przegięcie. Pełnowymiarowe tyki są wielkie, ciężkie , no i trzeba na nich jeździć w ochraniaczach a tu nie. Pozdr Marcin Liski sa w podobnej cenie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 10 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Styczeń 2008 tyczki droga zabawa:] masz kase to kupujesz:P , a co do kolanówek to fajna sprawa no ale... wszystko kreci sie wokół mamony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtekk100 Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 Jak sie pokombinuje, to mozna i miec za free:D czekamy na rozwinięcie tej kwestii:D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 8 Kwiecień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2008 No jak ? Jedziesz na najbliższe roboty drogowe lub tam gdzie malują pasy, pasażer otwiera drzwi i pakuje po kolei P.S. To był joke, nie róbcie tego ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi