Istalacar Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Witam Wypożyczyłem narty w wypożyczalni, te opisane w tytule, Niestety podczas jazdy zdarzył mi się wypadek i wyłamał mi się ten plastik który trzymał wiązania. Gdy zgłosiłem się z owymi nartami do wypożyczalni, dowiedziałem się że jest to wada której oni nie potrafią usunąć i będę musiał zakupić ten sprzęt. Chciałem się dowiedzieć czy po prostu panowie nie próbują mnie naciągnąć i na pewno się nie da tego naprawić, oraz, jeżeli się nie da, to jaka jest orientacyjna cena takiego sprzętu. Dopisuje jeszcze oznaczenia które są na tej narcie: TIP - 106mm WAIST - 63mm TAIL - 93mm LENGTH - 1630mm RADIUS - 14,3m Jeżeli coś nie jasne, proszę napisać, odpowiem/dopowiem. Z góry dziękuję za wszystkie odpowiedzi. Istalacar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 26 Styczeń 2008 Zgłoszenie Share Napisano 26 Styczeń 2008 Poczytaj tutaj.To była podobna sytuacja. http://www.skionline.pl/forum/showthread.php?t=6176 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi