Icarus Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Dzień dobry. Szukam nart dla Przyjaciółki. Natrafiłem na narty Salomon Siam N7 i chciałbym poznać opinię o tych nartach. Przyjaciółka jest średnio zaawansowanym narciarzem i raczej nie oszczędza się na stoku. Zresztą mnie interesuje opinia o narcie, szukam czegoś o średniej twardości i krótkim promieniu skrętu. Z góry dziękuję za informację. W razie czego mogę podesłać zdjęcia nart. Niestety nie znalazłem informacji na stronie (jedynie zdjęcie). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michalb Napisano 11 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2008 Gdzieś obiło mi się o uszy, że to narta dla zaawansowanych narciarek. W/g mnie nie jest to prawda. Moja znajoma na nartach jeździ drugi sezon i na tych nartach świetnie idzie jej nauka szaleństwa na krawędziach. Na minus zapiszę tym sralomonom, że na muldach wiły się jak dzikie węże. No, ale nie jest to w końcu narta z grupy "beton". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Icarus Napisano 18 Luty 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2008 Dziękuję za odpowiedź. Teraz będę tylko musiał znaleźć gdzieś tą nartę w dobrej cenie. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ewerson Napisano 19 Luty 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2008 ja właśnie chcę sprzedać ten model. kupiłam nartki dwa lata temu i jeździłam tylko jeden sezon, są w naprawde świetnym stanie. jeżeli jesteś zainteresowany kupnem to podaje swoją komórke 504061424. cena do ustalenia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi