marcin-jasiu Napisano 29 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2002 w Wawie, bylo nas sporo, i Mariusz i Wodzu i Ces i Kazik i Konrad i Bosy i Jarek i Ja )))))))))))))) Pozdrawiam i zaczecam do spotkan IRL m-j Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renia Napisano 30 Październik 2002 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2002 Spotkanie forumowe sie odbylo... A kiedy będzie spotkanie w górach. Chętnie bym się dołączyla :-) i poszusowała z Wami forumowcami. Pozdrawiam Renia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
romski Napisano 2 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2002 Spotkanie forumowe sie odbylo... Czolem! Proponuje zrobic jakis zlocik jak sniegiem sypnie w gorach!!! Moze Szczyrk albo Wisla??? Pozdrawiam! romski Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
renia Napisano 3 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2002 Spotkanie forumowe sie odbylo... Hej, ja też oczywiście myślałam o terminie kiedy spadnie śnieg. Pozdrawiam Renia Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
HiPhoto Napisano 4 Listopad 2002 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2002 Spotkanie forumowe sie odbylo... Na razie planujemy "na plastiku", czyli bystrzańskiej szczocie... Poz, HiP Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi