RUDI Napisano 8 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2003 Cześć wszystkim Narciarzom! Mam wielką prośbę do kogoś kto był w Dolomitach w okolicach Sella Rondy i posiada namiary na jakąś fajną i niedrogą kwaterę, z której był zadowolony. My wybieramy się w marcu w tamte rejony, a będzie nas około 15-ście osób i potrzebujemy jakiegoś sprawdzonego lokum. Z góry wielkie dzięki za wszelkie odzewy w tej sprawie! Mój adres mailowy: [email protected] Pozdrawiam wszystkich Maniaków Zimowego Szaleństwa. PS: Dla zainteresowanych dysponuję konkretnym namiarem na dom z trzema apartamentami w Dolinie Zillertal, w którym mieszkaliśmy w ubiegłym sezonie. Sama kwatera jak i jej właściciele naprawdę godni polecenia, nie mówiąc o cenie [około 300 PLN/os za 7dni). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
AdamDom Napisano 11 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2003 VAL Gardena a Zillertal (kwatery) Cześć, niestety nie mam żadnych namiarów na Selle Ronda, ale zainteresowany jestem namiarami na Doline Zillertal. Wybieram się tam w tym roku. Napisz dwa słowa czy warto tam pojechać? Słyszałem, że tak. Pozdrawiam Adam D. [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
slaw Napisano 25 Październik 2003 Zgłoszenie Share Napisano 25 Październik 2003 VAL Gardena a Zillertal (kwatery) Witam szanownego narciarza. Sory ale twoj post zainteresowal mnie tym , ze byles w dolinie Zillertal poniewaz zamierzam wybrac sie w te rejony z rodzinka i znajomymi. Jesli mozesz opisac ten rejon bylbym wdzieczny. Co do Val Gardeny, slyszalem same dobre opinie, ale jesli brak sniegu, a to zdarzylo mi sie w Madonna di Campillo to trzeba sie liczyc z mniejsza iloscia otwartych tras. Osobiscie polecam rejon we Francji Port du Solei np stacja narciarska Avoriaz - pelny wypas, slonce, wino, pewny snieg. multum tras po stronie fr i Swiss. Pozdrawiam. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi