Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

VAL Gardena a Zillertal (kwatery)

RUDI

Rekomendowane odpowiedzi

Cześć wszystkim Narciarzom!

Mam wielką prośbę do kogoś kto był w Dolomitach w okolicach Sella Rondy i posiada namiary na jakąś fajną i niedrogą kwaterę, z której był zadowolony. My wybieramy się w marcu w tamte rejony, a będzie nas około 15-ście osób i potrzebujemy jakiegoś sprawdzonego lokum. Z góry wielkie dzięki za wszelkie odzewy w tej sprawie!

Mój adres mailowy: [email protected]

Pozdrawiam wszystkich Maniaków Zimowego Szaleństwa.

PS: Dla zainteresowanych dysponuję konkretnym namiarem na dom z trzema apartamentami w Dolinie Zillertal, w którym mieszkaliśmy w ubiegłym sezonie.

Sama kwatera jak i jej właściciele naprawdę godni polecenia, nie mówiąc o cenie [około 300 PLN/os za 7dni).

• 2 weeks later...

VAL Gardena a Zillertal (kwatery)

Witam szanownego narciarza. Sory ale twoj post zainteresowal mnie tym , ze byles w dolinie Zillertal poniewaz zamierzam wybrac sie w te rejony z rodzinka i znajomymi. Jesli mozesz opisac ten rejon bylbym wdzieczny.

Co do Val Gardeny, slyszalem same dobre opinie, ale jesli brak sniegu, a to zdarzylo mi sie w Madonna di Campillo to trzeba sie liczyc z mniejsza iloscia otwartych tras. Osobiscie polecam rejon we Francji Port du Solei np stacja narciarska Avoriaz - pelny wypas, slonce, wino, pewny snieg. multum tras po stronie fr i Swiss.

Pozdrawiam.

www.trentino.pl skionline.tv
partnerzy
ispo.com WorldSkiTest Stowarzyszenie Instruktorów i Trenerów Narciarstwa PZN Wypożyczalnie i Centra testowe WinterGroup Steinacher und Maier Public Relation
Copyright © 1997-2026
  • Dodaj nową pozycję...