fanatyk Napisano 5 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2008 :eek: jak można być tak rozrzutnym - no chyba że lubisz zaszpanować? Szpanować?? A czym tu szpanować??. Po prostu będąc na urlopie nie myślę o tym ile płacę za to piwo. Dla mnie wypicie piwa na leżaku w południe to nie rozłączna część narciarstwa. Na miejscu w Polsce nigdy nie kupił bym piwa za 20 zł. Ale wypicie go tam, w tej scenerii warte jest tej kasy. A tak na marginesie to wątek jest o czym innym..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 10 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2008 [ ]Szpanować?? A czym tu szpanować??. Po prostu będąc na urlopie nie myślę o tym ile płacę za to piwo. Dla mnie wypicie piwa na leżaku w południe to nie rozłączna część narciarstwa. Na miejscu w Polsce nigdy nie kupił bym piwa za 20 zł. Ale wypicie go tam, w tej scenerii warte jest tej kasy. A tak na marginesie to wątek jest o czym innym..... Pewnie ,że piwo to tylko dodatek,namówliście mnie na Val Thorens ,ZOBACZYMY,PIWO może kosztować 20 ojro,przecież tydzien można się obyć, bez 4-5 - ciu : dziennie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 11 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2008 [ ]Szpanować?? A czym tu szpanować??. Po prostu będąc na urlopie nie myślę o tym ile płacę za to piwo. Dla mnie wypicie piwa na leżaku w południe to nie rozłączna część narciarstwa. Na miejscu w Polsce nigdy nie kupił bym piwa za 20 zł. Ale wypicie go tam, w tej scenerii warte jest tej kasy. A tak na marginesie to wątek jest o czym innym..... Pewnie ,że piwo to tylko dodatek,namówliście mnie na Val Thorens ,ZOBACZYMY,PIWO może kosztować 20 ojro,przecież tydzien można się obyć, bez 4-5 - ciu : dziennie. Na pewno nie pożałujesz. Być może też będę w tym okresie, tylko w Menuires i chyba przez dwa tygodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marczello Napisano 15 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Październik 2008 Jeśli zdecydowałbyś się na Les Menuires to są super tanie pakiety nocleg + skipas. I tak w terminie 28/03 do 04/04 cena w Apt. 4 os 221 Euro (7 noclegów+6 dni skipass na dolinę Bellewille). Jeśli zdecydujesz się na karnet na cały obszar 3V, a warto, to trzeba dopłacić 45 Euro. Czyli łącznie 266 Euro, a biorąc pod uwagę, że w regularnej sprzedaży karnet kosztuje 225 E to noclegi masz prawie za darmo. Oczywiście przy czterech zawodnikach Tu masz tabelkę z opisem: http://lesmenuires.com/pages_en/prepare-your-holiday/booking/all-inclusive.htm W tym przypadku to nocleg chyba nie jest w Les Manuries , tylko w Saint Martin de Belleville . Dobrze mówie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fanatyk Napisano 19 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 19 Październik 2008 W tym przypadku to nocleg chyba nie jest w Les Manuries , tylko w Saint Martin de Belleville . Dobrze mówie? Nie do końca. Noclegi są w Les Menuires. Pewnie to Cię zmyliło: Menuires / Saint Martin de Belleville ski area: 160 km of pistes – for all level of skiers To informacja dotycząca karnetu w podstawowym pakiecie "Menuires / Saint Martin de Belleville ski area". Identyczne pakiety ma miejscowość St.Martin i tu ceny minimalnie się różnią: http://www.st-martin-belleville.com/pages_en/prepare-your-holiday/reservations/all-inclusive.htm 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi