pablo_duch Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Od jakiegos czasu co poniedziałek wieczorem na kanale niemieckiej tv ORF trafiam na program poswiecony sportom zimowym-narty,parapety i ogolnie - piekne krajobrazy jazdy extreme-tez widzieliscie to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Od jakiegos czasu co poniedziałek wieczorem na kanale niemieckiej tv ORF trafiam na program poswiecony sportom zimowym-narty,parapety i ogolnie - piekne krajobrazy jazdy extreme-tez widzieliscie to? Wieczorem??: to jest o 17 czy 22 ....podaj proszę choć mniej więcej godzinę tego programu:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 6 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Wieczorem??: to jest o 17 czy 22 ....podaj proszę choć mniej więcej godzinę tego programu:) właczylem tv i ten kanał kolo 21 z minutami-i ogladałem do 22 z minutami a potem musialem wylaczyc bo musialem pare spraw załatwic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Uściślenie - ORF to austriacka TV Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Uściślenie - ORF to austriacka TV No wiesz i my tu na wsi mamy takową, a z tego co wiem na tej wiosce w której aktualnie pomieszkujesz nie jest to normą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 6 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 Uściślenie - ORF to austriacka TV nie wiedzialem ale Bobic juz wiem:D i naprawde fajny programik-a dla mnie nowego w tej dziedzinie to zapoznaje sie ze stylami jak i widokami:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość bobic Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 No wiesz i my tu na wsi mamy takową, a z tego co wiem na tej wiosce w której aktualnie pomieszkujesz nie jest to normą To fakt, w mojej wiosce tego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dumpling Zębowa Wróżka Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 No wiesz i my tu na wsi mamy takową, a z tego co wiem na tej wiosce w której aktualnie pomieszkujesz nie jest to normą Musisz dogadywać?? ...ale ja od przyszłego sezonu będę miała! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 6 Maj 2008 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2008 (edytowane) ...ale ja od przyszłego sezonu będę miała! Heeeeeeeeeee:p A co się do mnie przeprowadzasz Edytowane 7 Maj 2008 przez SB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 7 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 czyli rozumiem ze nie wiedziliscie o takim programie ze takie cos leci? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo_duch Napisano 7 Maj 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2008 ORF własnie leca zawody - extreme na nartach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi