witek34 Napisano 28 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Na nartach jezdze 3 sezony mam 172 cm i 92 kg wagi. Swoje umiejetnosci oceniam na 6-7. Nie jezdze z jakimis ogromnymi predkosciami skrety srednie lub male. Myslalem o atomicach sl 10. Nie wiem czy to doby wybor no i prosze o porady co do dlugosci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 28 Wrzesień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Wrzesień 2008 Na nartach jezdze 3 sezony mam 172 cm i 92 kg wagi. Swoje umiejetnosci oceniam na 6-7. Nie jezdze z jakimis ogromnymi predkosciami skrety srednie lub male. Myslalem o atomicach sl 10. Nie wiem czy to doby wybor no i prosze o porady co do dlugosci. Jakimś specjalnym ekspertem nie jestem, ale jeżeli oceniasz swoją jazdę na 6, to czy nie lepiej byłoby wziąć coś bardziej miękkiego z niższej półki? Np. z kategorii allmoutain (U Atomica to będzie Nomad) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi