Gość budzioch Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 wybieramy się z grupą do Włoch (region Val di Sole) w terminie ferii Mazowieckich. Mamy jeszcze wolne miejsca w autokarze. Zainteresowanych proszę o kontakt na 501-719-079 lub mailowo [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
caracas Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 wybieramy się z grupą do Włoch (region Val di Sole) w terminie ferii Mazowieckich. Mamy jeszcze wolne miejsca w autokarze. Zainteresowanych proszę o kontakt na 501-719-079 lub mailowo [email protected] Daj mi znać na PM o wszystkich warunkach uczestnictwa (i o terminie konkretnie),do szkoły chodziłam dawno i nie wiem kiedy teraz młodzi mają ferie. Choć ten post wyczerpuje znamiona darmowej reklamy to z niego skorzystam, zanim pewnie zostanie usunięty. Ciekawe gdzie do Val di Sole? Chciałabym ja raz "tatusiowi" coś zaproponować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 wybieramy się z grupą do Włoch (region Val di Sole) w terminie ferii Mazowieckich. Mamy jeszcze wolne miejsca w autokarze. Zainteresowanych proszę o kontakt na...... Ale jesteś chłopie uparty, nie zauważyłeś że od wczoraj napisałeś 3 posty a w profilu stoi Ci że masz 1.... czyli 2 wsysło....... na razie wsysa posty:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość budzioch Napisano 17 Październik 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2008 zauwaz, ze nie reklamuje zadnego wyjazdu. przyznam, ze nie wczytalem sie w regulamin stad moje bledne posty wczoraj. nie zalezy mi na komercyjnej sprzedazy produktu, poprostu czesc naszej grupy wybrala przejazd wlasny dlatego zostaly wolne miejsca w autokarze, ktory pojedzie tak czy siak. jezeli ktos chce skorzystac to zapraszam. miejsce docelowe Pejo, lecz mozemy ludzi podrzucic po drodze w inne miejsca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi