nexcom Napisano 1 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 1 Listopad 2008 (edytowane) Sprzedam jak w temacie - szczegóły : http://www.allegro.pl/show_item.php?item=485549485 pozdrawiam Edytowane 17 Listopad 2008 przez nexcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 15 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 (edytowane) poprawny link : http://www.allegro.pl/item485549485_fischer_rx_fire_kultowy_funcarver_funcarving_bcm.html Edytowane 17 Listopad 2008 przez nexcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 poprawny link : http://www.allegro.pl/item483973124_fischer_rx_fire_kultowy_funcarver_funcarving_bcm.html Też mam na pozbyciu takie same, powiem więcej: identycznem tyle że z rentalem i nawet w tym samym servisie zostały przeservisowane tak na krzywy ryj się wciskam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Też mam na pozbyciu takie same, powiem więcej: identycznem tyle że z rentalem i nawet w tym samym servisie zostały przeservisowane tak na krzywy ryj się wciskam i kosztują... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 i kosztują... ? 800,00 Powiedz że bierzesz to w piątek do Karyntii Ci przywiozę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 800,00 Powiedz że bierzesz to w piątek do Karyntii Ci przywiozę tak bez oglądania ?:D weź je acz nic nie obiecuję:D:D a w ogóle u mnie przyszedł czas na gigantki i coś za trasę, bo dzięki dzieciakom, które miałem ostatnio dość dużo czasu spędziłem za trasą i chwyciło mnie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 tak bez oglądania ?:D Myślałem że krzykniesz biorę!! i zmotywujesz mnie do wyjazdu:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Myślałem że krzykniesz biorę!! i zmotywujesz mnie do wyjazdu:D no widzisz...:D:D Nie mam rybich odruchów... Nie biorę :D... Ale Elisabeth piecze dobre ciasta :D:D... i pogoda: http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/kaernten/moelltaler-gletscher/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 no widzisz...:D:D Nie mam rybich odruchów... Nie biorę :D... Ale Elisabeth piecze dobre ciasta :D:D... i pogoda: http://www.wetter.at/wetter/sport-freizeit/ski-wetter/oesterreich/kaernten/moelltaler-gletscher/ Litości nie masz i nie chodzi mi o zakup nart tylko o to co na czerwono pokolorowałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Czyli chodzi Ci po głowie wymiana desek na ciasto? Dobrze zrozumiałem?:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Czyli chodzi Ci po głowie wymiana desek na ciasto? Dobrze zrozumiałem?:D:D Pssst.... bo zaraz zacznie się jazda na płaszczyźnie co ukrywa się pod hasłem ciasto:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Czyli chodzi Ci po głowie wymiana desek na ciasto? Dobrze zrozumiałem?:D:D no tak na to, popatrz, nie spojrzałem... Jak będę z sb negocjował, to zabieram Ciebie:D:D:D... Wymiana barterowa: ja sb ciasto upieczone przez Eli, a on mnie narty... Tak to biorę w ciemno... Nawet mimo tego że to off:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Pssst.... bo zaraz zacznie się jazda na płaszczyźnie co ukrywa się pod hasłem ciasto:D że ciacho niby ?:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 że ciacho niby ?:D:D:D :D:D:D Halo!!!.... tu skionline- forum narciarskie- dział giełda, temat RX Fire do sprzedania 2 pary: u Nexcoma w Kozach i 2 para u SB w Hecznarowicach, Kozy to u podnóża Chrobaczej Łąki, a SB Chrobaczą Łąkę widzi z okna, więc nartki można i jedne i drugie obejrzeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 16 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 :D:D:D Halo!!!.... tu skionline- forum narciarskie- dział giełda, temat RX Fire do sprzedania 2 pary: u Nexcoma w Kozach i 2 para u SB w Hecznarowicach, Kozy to u podnóża Chrobaczej Łąki, a SB Chrobaczą Łąkę widzi z okna, więc nartki można i jedne i drugie obejrzeć doooobrze goooda polejcie mu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 17 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2008 do 3x sztuka do 3x sztuka moze tym razem ... poprawy link : http://www.allegro.pl/item485549485_fischer_rx_fire_kultowy_funcarver_funcarving_bcm.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 17 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2008 Nex, dlaczego SB sprzedaje to wiem ale dlaczego TY sprzedajesz ? Niesiadły , czy może przerost treści nad formą a może jeszcze coś innego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 18 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 (edytowane) Nex, dlaczego SB sprzedaje to wiem ale dlaczego TY sprzedajesz ? Niesiadły , czy może przerost treści nad formą a może jeszcze coś innego? Witaj Marcinie ... nic z tych rzeczy , siadły bardzo dobrze, narte miałem 2 sezony i od czasu radarc-a była to narta która naprawdę dawała FUN , ale nie wiem czy mam jakieś zboczenie w tym temacie ale nie cierpię monotonii i lubię zmiany (i tak wytrzymałem na nich najdłużej jak do tej pory bywało że w sezonie zmieniałem 2x) poza tym zawsze gdzieś tam dążyłem do RC4 WC SL ale to nie był ten czas ... zbliżało się "to co nie uniknione" ... dziś już stoją u mnie w pokoju wiec nie ma odwrotu A dodatkową motywacją była płyta tyrolii 23mm jaką dostałem od żony na urodziny a której nie mogłem założyć do FIRE-a i tym podobnych z płytą flowflex a do SL-ki siadła wyśmienicie ps. a Ty SB co powiesz w tym temacie Edytowane 18 Listopad 2008 przez nexcom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 Witaj RACEMAN ... nic z tych rzeczy , siadły bardzo dobrze, narte miałem 2 sezony i od czasu radarc-a była to narta która naprawdę dawała FUN , ale nie wiem czy mam jakieś zboczenie w tym temacie ale nie cierpię monotonii i lubię zmiany (i tak wytrzymałem na nich najdłużej jak do tej pory bywało że w sezonie zmieniałem 2x) poza tym zawsze gdzieś tam dążyłem do RC4 WC SL ale to nie był ten czas ... zbliżało się "to co nie uniknione" ... dziś już stoją u mnie w pokoju wiec nie ma odwrotu ps. a Ty SB co powiesz w tym temacie sb nie pojechał na narty i... stało się:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 ps. a Ty SB co powiesz w tym temacie No cóż, taki po prostu nie stały w uczuciach se jestem, do rzeczy materialnych ma się rozumieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
nexcom Napisano 18 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Listopad 2008 No cóż, taki po prostu nie stały w uczuciach se jestem, do rzeczy materialnych ma się rozumieć czyli podobnie... już myślałem że coś ze mna nie tak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi