Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

RX FIRE 160cm +RXZ13 FLOWFLEX

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 weeks later...
Też mam na pozbyciu takie same, powiem więcej: identycznem tyle że z rentalem i nawet w tym samym servisie zostały przeservisowane :)

tak na krzywy ryj się wciskam :D

:D i kosztują... ?

800,00

Powiedz że bierzesz to w piątek do Karyntii Ci przywiozę :D

tak bez oglądania ?:D:D

weź je acz nic nie obiecuję:D:D:D

a w ogóle u mnie przyszedł czas na gigantki i coś za trasę, bo dzięki dzieciakom, które miałem ostatnio dość dużo czasu spędziłem za trasą i chwyciło mnie :D:D

Czyli chodzi Ci po głowie wymiana desek na ciasto? Dobrze zrozumiałem?:D:D:D

no tak na to, popatrz, nie spojrzałem... Jak będę z sb negocjował, to zabieram Ciebie:D:D:D... Wymiana barterowa: ja sb ciasto upieczone przez Eli, a on mnie narty... Tak to biorę w ciemno... Nawet mimo tego że to off:D:D:D

że ciacho niby ?:D:D:D:D

:D:D:D:D

Halo!!!.... tu skionline- forum narciarskie- dział giełda, temat RX Fire do sprzedania 2 pary: u Nexcoma w Kozach i 2 para u SB w Hecznarowicach, Kozy to u podnóża Chrobaczej Łąki, a SB Chrobaczą Łąkę widzi z okna, więc nartki można i jedne i drugie obejrzeć:)

:D:D:D:D

Halo!!!.... tu skionline- forum narciarskie- dział giełda, temat RX Fire do sprzedania 2 pary: u Nexcoma w Kozach i 2 para u SB w Hecznarowicach, Kozy to u podnóża Chrobaczej Łąki, a SB Chrobaczą Łąkę widzi z okna, więc nartki można i jedne i drugie obejrzeć:)

doooobrze goooda polejcie mu ;)

Nex, dlaczego SB sprzedaje to wiem ale dlaczego TY sprzedajesz ? Niesiadły , czy może przerost treści nad formą a może jeszcze coś innego?

Witaj Marcinie ... nic z tych rzeczy , siadły bardzo dobrze, narte miałem 2 sezony i od czasu radarc-a była to narta która naprawdę dawała FUN , ale nie wiem czy mam jakieś zboczenie w tym temacie ale nie cierpię monotonii i lubię zmiany (i tak wytrzymałem na nich najdłużej jak do tej pory bywało że w sezonie zmieniałem 2x) poza tym zawsze gdzieś tam dążyłem do RC4 WC SL ale to nie był ten czas ... zbliżało się "to co nie uniknione" ... dziś już stoją u mnie w pokoju wiec nie ma odwrotu :)

A dodatkową motywacją była płyta tyrolii 23mm jaką dostałem od żony na urodziny a której nie mogłem założyć do FIRE-a i tym podobnych z płytą flowflex a do SL-ki siadła wyśmienicie :)

ps. a Ty SB co powiesz w tym temacie

Edytowane przez nexcom

Witaj RACEMAN ... nic z tych rzeczy , siadły bardzo dobrze, narte miałem 2 sezony i od czasu radarc-a była to narta która naprawdę dawała FUN , ale nie wiem czy mam jakieś zboczenie w tym temacie ale nie cierpię monotonii i lubię zmiany (i tak wytrzymałem na nich najdłużej jak do tej pory bywało że w sezonie zmieniałem 2x) poza tym zawsze gdzieś tam dążyłem do RC4 WC SL ale to nie był ten czas ... zbliżało się "to co nie uniknione" ... dziś już stoją u mnie w pokoju wiec nie ma odwrotu :)

ps. a Ty SB co powiesz w tym temacie

sb nie pojechał na narty i... stało się:D:D:D:D