maur1970 Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Witam bardzo trudno o jakikolwiek opis tego modelu,może macie zdanie o tych nartach http://moto.allegro.pl/item470687778_narty_rossignol_9x_177_cm_2194.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 po 1 witamy na forum po 2 daruj sobie tą narte:) przedpotopowy model:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Nie koniecznie, a może Maur jest zwolennikiem jazdy w starym stylu kolanko w kolanko i wtedy da decha będzie jak najbardziej odpowiednia. Był to jeden w pierwszych gigantowych modeli Rossignola z taliowaniem. W swoich czasach wyśmienita narta. No i długość jak na gigantkę też fajna lecz nie znam Twoich wymiarów maur1970. Uzupełnij profil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Amber no tez troche prawdy ale nie napisał ze tak chce:) to mowie tak jak je teraz:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Ale Maur prosił o nasze zdanie na temat tej narty a nie o rade czy ma ją sobie kupować czy odpuścić. Czytajmy ze zrozumieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maur1970 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 (edytowane) mam małe problemy tech. Edytowane 3 Listopad 2008 przez maur1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maur1970 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 (edytowane) Dziękuję za odpowiedzi , przyznaje że o nartach wiem tyle co żółtodziób,w tamtym roku miałem okazję po raz pierwszy zjechać kilka razy i w tym roku też poprubuję , myślę o kupnie używanych , jak macie jakieś propozycję to mogę podać swoje wymiary 189 cm 87kg może to coś pomoże w moim wyborze , oczywiście narty dla początkujacego Edytowane 3 Listopad 2008 przez maur1970 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maur1970 Napisano 3 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 a co sądzicie o tych nartach http://moto.allegro.pl/item469721614_rossignol_cobra_x.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 3 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2008 Dziękuję za odpowiedzi , przyznaje że o nartach wiem tyle co żółtodziób,w tamtym roku miałem okazję po raz pierwszy zjechać kilka razy i w tym roku też poprubuję , myślę o kupnie używanych , jak macie jakieś propozycję to mogę podać swoje wymiary 189 cm 87kg może to coś pomoże w moim wyborze , oczywiście narty dla początkujacego W taki razie na pewno zapomnij o tych dechach. To strasznie stare modele i w dodatku ta pierwsza para to najwyższy model gigantowy. Skoro jesteś początkujący i zaliczyłeś dopiero parę zjazdów powinieneś zdecydowanie pomyśleć o wypożyczeniu nart. Jeśli załapiesz o co chodzi i pojeździsz powiedzmy sobie 2 pełne sezony będziesz mógł sie zastanowić się nad własnym sprzętem. Obecnie potrzebujesz łatwych i miękkich nart które za parę miesięcy jazdy będą zbyt łatwe dla Ciebie i nie będzie robił większych postępów. Obecnie wybór nart w wypożyczalniach w Polsce a krajach alpejskich nie wspominając, jest tak duży, że dostaniesz co będziesz chciał. Dodatkowo fachowa obsługa dobierze Ci odpowiedni sprzęt. Na początek lepiej kupić kask, rękawice itp. Życzę dużo frajdy z szucowania i samych udanych zjazdów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi