arbiter Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 witam powiem szczerze trochę już zgłupiałem dziecko mi rośnie w szalonym tepie....... obecnie 168 cm 58kg i 13 lat. jeżdzi amatorsko dość dobrze i "długim i krótkim skrętem " , ogólnie zabawa jedni mówią kup "juniorskie " narty inni kup już "dorosłe " powiedcie to sądzicie o doborze nart ? w zeszłym roku wypożyczyłem mu Atomic SX SPORT i śmigał jak się patrzy. markowo jestem ograniczony do Atomica ( tata takie ma ) jeździ już z 5 lat ( 2 x w roku ) na początku instruktor uczył go Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość pax53 Napisano 13 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 ja też już zgłupiałem:eek:...to kto to pisze...tata czy syn:confused: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arbiter Napisano 13 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2008 ja też już zgłupiałem:eek:...to kto to pisze...tata czy syn:confused: ( tata takie ma ) to cytat i tyle chce dzieciak mieć narty jak ojciec to nie widzę problemu ja uważam że marek b.dobrych jest wiele ( jak z samochodami ) i ograniczając wybór głowa mniej boli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 Możesz moim zdaniem pomyśleć o juniorskich nartach z najwyższej półki Race Gs 12.2 jr ( 158 cm), Sl 12 jr 144 cm lub 151 cm lub np atomach sx 7, sx 9 (zeszłorocznych), ewentualnie Drive 5 153 cm, Drive 7 153 cm.. powinny zdać egzamin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi