Machu Napisano 14 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2008 Takie pytanie, może wy mi pomożecie a dokładniej mojemu znajomemu. Chce kupić narty Stoeckli Cross, używane z przed 2-3 sezonów. Jeździ w skali forum na 6, waga 75, 180 wzrostu. Najgorsze jest to że ja mu nie mogę pomóc bo kompletnie nic nie wiem o tych nartach, firmie (prócz tego ze jest podobno b. dobrym producentem, co doczytałem na forum itp. Jest to dobra firma, dobre narty i jak z jakością ? Oraz drugie pytanie, mnie szukając info o tej formie trafiłem na model Stormrider, który sam bym sobie kupił, może ma ktoś z nimi jakieś doświadczenie . Ewentualnie jakie narty tego producenta są naprawdę godne jazdy, mówimy o nartach 2-3-4 letnich cross, freeride (50/50), allmountain... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi