wojtus81 Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Witajcie wiem ze najlepszy sposob na wybranie nart to ich testowanie ale tej narty niestety nie mam mozliwosci przetestowac a jestem zainteresowany jej kupnem, chodzi mi mianowicie o narty stockl cross pro lub fis. Pytanie czy ktos z was mial okazje testowac te narty lub poprzednie oceny i jakie sa wasze opinie na temat tej narty a i czy warta jest swej cwny ok 2800 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
hucu Napisano 15 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2008 Może troche nie na temat,bo crossa nie miałem na nogach.Bedac ostatnio na Stubaiu(niestety juz nie jestem:() sprobowałem Lasera i rewelacja.Jako,że trasy były przygotowane srednio,oczywiście z wyjatkiem miejsc gdzie były ustawiane slalomy-tam rewelka, jednego dnia postanowiłem odstawić swoje rc4 i wziąc coś innego,troche lżejszego.Jednak w wypozyczalni jakoś wppadły mi w rece Lasery-nigdy wczesniej nie miałem okazji jeżdzic na Stockli- i po namowie gościa wziałem.Nie wiem czy to autosugestja ale naprawde miałem wrażenie,że w mięim śniegu miałem lepsza kontrole niz na rc4.Na twardym fantastycznie.Bardzo,bardzo mi sie spodobały.Ostateczna cena ewentualnego zakupu w sklepie obok staneła na 800e. Intensywnie bede myslał nad zakupem pod koniec sezonu,bo jednak 2800 to wciąz dużo jak dla mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojtus81 Napisano 16 Listopad 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2008 ja wlasnie mialem okazje do obejrzenia nowej kolekcji Stockla i wspomniane Lasery tez tam sa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi