Gość bobic Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 Jak podaje dziennik.pl: http://www.dziennik.pl/zycienaluzie/article271924/Idzie_zima_kup_sobie_kurort_narciarski.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 Nie mam drobnych wiec z zakupów nici a tak na poważnie to jak ktoś kupi to ciekaw jestem czy ma prawo zmienic nazwe tam piszą o ochrzczeniu ale tylko tym królewskim Stolirem... ja bym np chciał Królestwo Narciarskie Homara P.S może jakaś zrzuta na forum ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 27 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2008 Spoko możemy zrobić zrzutkę. Piszcie na priv to podam nr. konta :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi