Playmaker Napisano 29 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2008 (edytowane) Witam panowie, Jestem tutaj nowy i praktycznie bez doświadczenia we freeskiingu a pewnego dnia zainteresował mnie freeskiing a że nadszedł czas na zmianę sprzętu chcę kupić sobie jakieś nartki i buty i uczyć się powoli jakichś tricków typu jazda tyłem jakieś graby czy coś takiego. I tutaj moje pytanie co wybrać. Mam na to 1000zł i zastanawiałem się nad nartami Atomic Triplets Urban oraz bucikami Salomon X-Wave . Mam 175cm wzrostu waga 60kg. Proszę o jakieś rady. Pozdrawiam Kamil Edytowane 29 Listopad 2008 przez Playmaker Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 30 Listopad 2008 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2008 Cześć, Tripletsy lub Tweak`i atoma kupisz za 499 zł (+ 20 pln za ewentualny montaż wiązań) z wiązaniem neoxa oraz płytą, narty 05/06 oraz 06/07. Co do butów, na początek nie musisz wywalać dużo kasy, ale moim zdaniem warto. W tym sezonie Lange zrobił buty z dodatkowym protektorem goleni, seria inferno jak się nie mylę. Twardość, 90-100 ale też bez przesady, cza mierzyć jak to z butami. X-wave też są niezłe, ale jak coś to warto dołożyć i kupić buty po freeski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi