kuleczek Napisano 2 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 2 Grudzień 2008 (edytowane) Witam, witam jako poczatkujacy forumowicz i jako prawie, ze poczatkujacy narciarz, bo dopiero co liznalem tego wspanialego sportu. Moje pytanie odnosi sie wyboru nart, mam 193 cm wzrostu, 90kg wagi, 20lat, moje doswiadczenia narciarskie to jedynie 3 sezony w alpach(po okolo 7dni jazdy) kierujac sie skala umiejetnosci zamieszczona na forum probuje siebie sklasyfikowac i mam problem, bo zastanawiam sie czy mi sie wydaje, ale to bedzie cos pomiedzy 4, a 5, odnosze wrazenie ze kontroluje cialo, ale pewnie daloby mi sie udowodnic ze to zludne;) w 3 sezonie jezdzilem na "spadkowych" po ojcu nartach rossignol X9 Pro no ale dochodze do wniosku ze trzeba to zmienic, bo fundusze sie jakies juz znalazly, a tak narta zdecydowanie nie jest dla mnie, ponadto dodam, ze kondycja i sila ponad norme z racji trenowania innych sportow letnich. Nie znam sie na tematyce sprzetu i nie wiem jak szukac, czego szukac, prosze o pomoc pozdrawiam Edytowane 2 Grudzień 2008 przez kuleczek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 3 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 3 Grudzień 2008 Hmm, jest wiele nart godnych polecenia, sprecyzuj jakim stylem jeździsz, bo tak to można by dobierać i dobierać ;> Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kuleczek Napisano 4 Grudzień 2008 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2008 nie wiem czy w przypadku moich umiejetnosci moge mowic, ze lubie agresywna jazde, ale tak wlasnie mi sie wydaje, nie zadne carvingowe jezdzenie wszerz, ciasny skręt, wystarcza takie informacje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi