Narty - skionline.pl
Skocz do zawartości

Chopok/Bodice - oddam rezerwacje 8 osobowej chaty w okresie Sylwestrowym

LemonGrass

Rekomendowane odpowiedzi

Witam!

Chętnie udostępnię kontakt na 8 osobową chatę w pobliżu Chopoku - w wiosce Bodice/Demanova ... niestety 8 naszych znajomych którzy mieli zostać zakwaterowani tam zrezygnowała, wiec chata jest wolna... jutro albo najpozniej pojutrze dzwonie do właścicieli i informuje ich o tym fakcie. Do tego czasu WY drodzy forumowicze macie szanse przejąc tą chatę. Pierwotny termin rezerwacji 28.12 - 02.01 - jestem pewien ze nie byłoby problemu z zmiana.

proszę odzywać sie do mnie na maila: eomateo at gmail.com, badz skype: mateo1010, podam adres strony z informacja o tym miejscu oraz tel.

Pozdrawiam i mam nadzieje ze będę miał możliwość pomóc w spędzeniu miło czasu!

Mateusz

Witam!

Chętnie udostępnię kontakt na 8 osobową chatę w pobliżu Chopoku...

Wiesz generalnie to(coś komuś odstąpić) nie jest zakazane na tym forum, ale to tak trochę nie elegancko zalogować się na forum i do razu chcieć coś komuś wcisnąć.

Nie odpisuj nic na to!!

Wiesz generalnie to(coś komuś odstąpić) nie jest zakazane na tym forum, ale to tak trochę nie elegancko zalogować się na forum i do razu chcieć coś komuś wcisnąć.

Nie odpisuj nic na to!!

zaraz - "COS KOMUS WCISNAC??" Az chce mi sie przeklnąć!!!!!! pierwsza odpowiedz na moja wiadomość i już chyba nie mam ochoty pojawiać sie na tym forum!! Czesto jestem sam w sytuacji, ze decyduje sie na wyjazd 2tyg. przed terminem wyprawy i szukam na gwalt noclegów. Ten post powstal w totalnie bezinteresownie i wydaje mi sie ze taka formę posiada ta wypowiedz. KONIEC SWIATA TLUMACZE SIE Z WYDAJE MI SIE, ZE "DOBRYCH UCZYNKÓW" Pomyślalem sobie ze sprawie komus przyjemność podając namiary na nocleg w tak obleganych terminie jak sylwester... a o wiele łatwiej było po prostu zadzwonić do właścicieli i powiedzieć, ze rezygnujemy!

ciekawe ze ktos tak mało wierzy w bezinteresowność i "dobre uczynki" ze chciało mu sie odpisywać na tą wiadomość

Edytowane przez LemonGrass
błąd

To znaczy tak Panowie , raczej jak kolega Bończa radzi wyluzować, i nie podnosić larum, a druga rzecz nie straszyć. Głównie nowych, nawet jednodniowych.

PS. czy wszędzie czai się komercja?

... racj looozik, ale ja nie mialem zlych intencji, faktem jest ze na kilka dni przed Sylwkiem trudno znalezc wolne kwatery, wiec takie info moze byc dla kogos bardzo pomocne