raksa Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 dajcie mi sniegu juz mi sie zima po nocach śniiii..........raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bravader Napisano 14 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 śśśśśśśniegu!!!!!!!!! mam propozycje włóż głowe do zamrazarki potrzymaj 15 min nie to samo ale podobno pierwsze obijawy chronicznego pragnienia zimy zaspikaja podobni działa ale nie próbowałam:)) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 14 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2003 śśśśśśśniegu!!!!!!!!!re:) oj chyba nie skorzystam .......nie tesknie do lodu tylko do sniegu!!!!!!!!!!!!!!ja chce na nartki a nie do zamrazarki...... zdrowka dla ciebie i dla babci raksa Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirmin Napisano 15 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2003 śśśśśśśniegu!!!!!!!!! ehhh raksa komu sie nie sni...moze do austrii ??))))tam jest go peuno ...pozdrov , jak chcesz to skontaktuj sie ze mna na GG 2459355 chciałem wymienić sie pogladami Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi