feveros Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 j.w jaki polecacie ? takiego tematu nie znalazlem w wyszukiwarce, jesli sie powtarzam to przepraszam ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Homar Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Ja polecam ten w łancucie który nie chodzi... dawniej robiłem w cult sporcie (ul.Okulickiego) ale nie wiem czy to dalej funkcjonuje. Narty robia też w Sport Expercie w plazie i w Fan Sporcie ale nie wiem jak z jakoscią usług Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Co prawda dotyczy to innego miasta ale sklepu sport experts, hmm dzisiaj przyszedł do nas klient od nich z kupionymi u nich butami i nartami i tekstem ze przyszedł do nas bo tam pan jakoś sobie poradzić nie potrafił i jakoś nie wiedział jak się za to zabrać (rossignole axium, wiązanie reguluje się bajecznie prosto). Odnośnie serwisu, reklamowali się w naszej regionalnej telewizji, taki program dla narciarzy jak się ubrać, jak dobrać sprzęt, jak przygotować sprzęt itp.. wrażenia są mieszane, bo cały serwis był pokazany w przyśpieszeniu z wstawkami serwisanta, a efekt nie był pokazany niestety (a chciał bym zobaczyć wynik końcowy), natomiast dwie rzeczy mnie rozbroiły: 1. odpowiedź serwisanta na pytanie jaki rodzaj smarowania jest lepszy, maszynowy czy ręczny - odpowiedź maszynowy (buaahahahah) 2. nie przytępili krawędzi po ostrzeniu oraz nie zebrali wosku z krawędzi oraz nadmiaru z zoli Zwracam na to uwagę bo sam serwisuję narty maszynowo.. To co napisałem ma się do sklepu SE w Focus Parku w Rybniku, ale jak poziom jest taki sam to nie ryzykował bym oddania nart w ich ręce.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Picu Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Co prawda dotyczy to innego miasta ale sklepu sport experts, hmm dzisiaj przyszedł do nas klient od nich z kupionymi u nich butami i nartami i tekstem ze przyszedł do nas bo tam pan jakoś sobie poradzić nie potrafił i jakoś nie wiedział jak się za to zabrać (rossignole axium, wiązanie reguluje się bajecznie prosto). Odnośnie serwisu, reklamowali się w naszej regionalnej telewizji, taki program dla narciarzy jak się ubrać, jak dobrać sprzęt, jak przygotować sprzęt itp.. wrażenia są mieszane, bo cały serwis był pokazany w przyśpieszeniu z wstawkami serwisanta, a efekt nie był pokazany niestety (a chciał bym zobaczyć wynik końcowy), natomiast dwie rzeczy mnie rozbroiły: 1. odpowiedź serwisanta na pytanie jaki rodzaj smarowania jest lepszy, maszynowy czy ręczny - odpowiedź maszynowy (buaahahahah) 2. nie przytępili krawędzi po ostrzeniu oraz nie zebrali wosku z krawędzi oraz nadmiaru z zoli Zwracam na to uwagę bo sam serwisuję narty maszynowo.. To co napisałem ma się do sklepu SE w Focus Parku w Rybniku, ale jak poziom jest taki sam to nie ryzykował bym oddania nart w ich ręce.. Mi jak raz przytępili krawędzie w Fan-sporcie po ostrzeniu to mi narta jeździła prawie tak jak przed ostrzeniem, więc w niektórych przypadkach może to nawet lepiej... W każdym razie, Ci panowie już moich nart do rąk nie dostaną więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 28 Grudzień 2008 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2008 Przytępić a delikatnie przytępić to różnica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi