sto_tka Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 W kilku sklepach natknęłam się na narty: Rossignol Axium 200 XPS. Co to za sprzęt, może ktoś z Was się orientuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Lipa Lepiej PMC lub Harmony nie rogie a sprawdzone.. axium to chyba na markety (nie orientuję się) bo w katalogu ani na testach nie widziałem ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ambro Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Axiuma nie znajdziesz w katalogach i chyba tak jak piszesz to model puszczony z myślą o marketach. Tak czy owak nie polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dareklewandowski Napisano 7 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2009 Agnieszko-nic nie piszesz o stopniu zaawansowania w narciarstwie,jeśli to jest początek-to taka nartka jak Axium 200 czy 100 za małe pieniadze do nauki na 2 sezony starczy,ale jeśli już jeździsz to daj sobie spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sto_tka Napisano 8 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2009 Dziękuję za odpowiedzi Na nartach już trochę jeżdżę, lecz jestem samoukiem, więc technicznie moje umiejętności zapewne pozostawiają wiele do życzenia. Ogólnie jednak jakoś sobie radzę Narty, o które pytam, widziałam w sklepie sportowym, ale i w Makro. Rozbieżność cenowa ogromna, dlatego zainteresowało mnie co to za narta i czy warto się na nią pokusić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi