Baobab Napisano 16 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 Lubie bardzo szybka jazde i nosze helm. Bardzo podobaja mi sie gogle Carrera Kimerik - ale czy naprawde mozna w nich latwo wymieniac szkla, na rozne kolory, odpowiedno do pogody? I wogole czy warto je kupic ? Moze znacie jakies inne, podbnie uniwersalne, o duzy polu widzenia, ale za rozsadniejsza cene ? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Baobab Napisano 16 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 Carrera Kimerik - czyli jakie gogle ? sorry, naturalnie nie helm tylko kask. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ski-addicted Napisano 16 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2003 Carrera Kimerik - czyli jakie gogle ? ja mam Uvex-Corus i bardzo sobie chwale ten model. Rozsadna cena a jakze:).. Tylko nie wiem czy beda pasowaly do kasku... Pozdro Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi