duru79 Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 Witam Wybieramy sie po raz pierwszy do Livigno na stoki, urlop dopiero 17 kwietnia, czy będą jeszcze warunki na szaleństwo czy raczej wtopa? Czekam na rady i opinie. Pozdrawiam Piotr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 16 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2009 po 1 uzupelnij profil, po 2 przywiataj na forum po 3 po co w 2 tematach to samo:) po 4 warunki powinny byc- powinny ale nie gwarantuje ze bedą Livigno- jedna z lepszych miejscowek gdzie bylem p.s witamy na forum:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duru79 Napisano 17 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 ok, zapamiętam wszystkie wypunktowania. Nadal czekam na opinie co do daty wyjazdu, a może ktoś był w podobnej dacie w Livigno? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 17 Styczeń 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Styczeń 2009 data nie jest zla, sniegu tam teraz pod dostatkiem, poprzegladaj pogode dlugo terminowa to powinienes miec rozeznanie wg mnie ok, ale wiem ze JC jakos w podobnych porach kiedys byl to moze cos konkretniej powie. ja bylem w lutym, i bylo ok nie panikuj:D snieg powinien byc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duru79 Napisano 19 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2009 Witam Ostatnio rozmawialiśmy z stałym bywalcem Livigno, i twierdził, że nie ma strachu, że na górnych partiach na 100% będzie śnieg. Już nie możemy się doczekać. Kompletujemy sprzęt:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
duru79 Napisano 22 Styczeń 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Styczeń 2009 Jakoś mało tu odwiedzających i piszących:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi