Machu Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Tak sobie ostatnio myślałem, przy obecnym kryzysie itp .. może warto było by na forum założyć dział odnośnie pracy w branży i nie tylko. Może komus by to cos pomogło - zarówno szukającemu pracowników, jak i temu kto szuka lub chce zmienić pracę. Tak na prawdę ja jeszcze nigdy nie spotkałem się z jakimiś branżowymi ogłoszeniami. Prawda jest taka że na naszym forum są przedstawiciele różnych firm jak i masa wartościowych ludzi, a może nie mam racji i mam po prostu zły pomysł ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boogie Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 popieram twój pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KDZ Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 moja branża zupelnie do tej nie podobna ale pomysł super:), bardzo mi sie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość berry Napisano 7 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 7 Luty 2009 Tak sobie ostatnio myślałem, przy obecnym kryzysie itp .. może warto było by na forum założyć dział odnośnie pracy w branży i nie tylko. Może komus by to cos pomogło - zarówno szukającemu pracowników, jak i temu kto szuka lub chce zmienić pracę. Tak na prawdę ja jeszcze nigdy nie spotkałem się z jakimiś branżowymi ogłoszeniami. Prawda jest taka że na naszym forum są przedstawiciele różnych firm jak i masa wartościowych ludzi, a może nie mam racji i mam po prostu zły pomysł ... popieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machu Napisano 17 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2009 Natchnęło mnie bo śledzę ogłoszenia ale jeszcze nigdy nie widziałem nic od któregokolwiek z dystrybutorów w Polsce jakiejkolwiek firmy związanej z nartami itp .. takie to małe firmy czy też taka dobra praca ?? :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi