raksa Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 jade w koncu tego pomocnika robic !!! ale nie do szczyrku, tylko niedaleko do ustronia niech gada o co chodzi pozdrofka raksa i przyboczna Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fajnie Napisano 21 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 21 Listopad 2003 wiecie cos o ustroniu/? no walsnie nic, ale mozna by siem rzeczywiscie ino wybrac, tylko kiedy to jest???(i z pewnoscia sznase na zdanie jakie jaki procent od 1-10?? trza wiec pocwiczyc( w wawce;)papa. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
raksa Napisano 22 Listopad 2003 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 re napisze ci szzcegoly mailem.... albo zlapie ci na gg.!!zdrowka ale pocwiczymy Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adamu Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 wiecie cos o ustroniu/? Byłem ostatnio, nie w Ustroniu co prawda, ale w Bytomiu. W Suchej Górze- tam gdzie jest sztuczny stok. Jestem mile zaskoczony. Górka nie powiem całkiem, całkiem. Mają nawet przystępne ceny, poza sezonem a i wsezonie nie jest najdrożej... Wychodzi mnie ten wypad na narty korzystnie , bo jak mam brać narty, buty i cały sprzęt i telepać się do zakopca stojąc w korkach to mnie skręca... A tak mam wszystko co mi potrzeba na miejscu. Mają ratrak , 3 wyciągi i ogólnie jest spoko. Pozdrawiam, Adam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Alberto Napisano 22 Listopad 2003 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2003 wiecie cos o ustroniu/? problem polega na tym że gór nie mają......, tylko pagóreczki i jakoś brudne czerwone familoki z Bytomia nie pasują mi do nart Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi