Raceman Napisano 17 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2009 Chciałem zapytać szanowne koleżanki i kolegów, jaką strukturę preferują na poszczególne typy nart. Dziekuję za odpowiedzi, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Robsonek Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Poprzeczna na GS 10-tce Atomica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 mysle ze tu tylko Heli moze cos poradzic. Moim zdaniem strukture dobiera sie w zaleznosci od warunkow sniegowych a nie rodzaju nart. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 mysle ze tu tylko Heli moze cos poradzic. Moim zdaniem strukture dobiera sie w zaleznosci od warunkow sniegowych a nie rodzaju nart. pssst;) ps: struktura jest bardzo przydatna przy smarowaniu nart smarem na gorąco na zimno:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 pssst;) ps: struktura jest bardzo przydatna przy smarowaniu nart smarem na gorąco na zimno:rolleyes: ... i to mi sie wlasnie podoba trzeba miec troche luzu w zyciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 ... i to mi sie wlasnie podoba trzeba miec troche luzu w zyciu Ale ja poważnie mówię jak nie ma struktury to mydełko(smar) ślizga się po ślizgu a jak jest struktura to działa jak tarka i smar się rozprowadza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarek Napisano 18 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2009 Ale ja poważnie mówię jak nie ma struktury to mydełko(smar) ślizga się po ślizgu a jak jest struktura to działa jak tarka i smar się rozprowadza:) ... no dobra Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 20 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Powiem Wam co robi struktura. Racecarverek ma Elany SLX z zeszłego sezonu, i niby fabrycznie mają jakąś strukturę ale jak wziołem je i przy okazji robienia struktury w Omeglassach WC zawiozłem 2 pary. I w czoraj Carverek był na VR na wieczornym jeżdżeniu , dostałem od Niego sms " To robi ta głęboka struktura że na betonie tną jak po szynach!!!" nie mógł z podziwu wyjść . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
SB Napisano 20 Luty 2009 Zgłoszenie Share Napisano 20 Luty 2009 Powiem Wam co robi struktura. Racecarverek ma Elany SLX z zeszłego sezonu, i niby fabrycznie mają jakąś strukturę ale jak wziołem je i przy okazji robienia struktury w Omeglassach WC zawiozłem 2 pary. I w czoraj Carverek był na VR na wieczornym jeżdżeniu , dostałem od Niego sms " To robi ta głęboka struktura że na betonie tną jak po szynach!!!" nie mógł z podziwu wyjść . :cool:hmmm.... nie za bardzo rozumiem i nie za bardzo widzę związek struktury z "trzymaniem" czy "cięciem" nart Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 Sławku jest , zresztą jak zrobisz to sie przekonasz:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Raceman Napisano 23 Luty 2009 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Luty 2009 I to jest faktem po głebokiej strukturze poprzecznej zjechałem raz i patrzę czy mam moję SLXY patrzę i mam ale cosik jest nie tak narty są całkiem inne w jeździe juz to opisuje czyli manewrowanie jest ciężkie jak sie nie przyłożysz to nie pojedziesz,zrobiły sie takie jak czołg przejadą wszystko i jak pociąg po szynach zrobiły sie takie majestatyczne żadych głupich ruchów myszkowania itp itd. ps czyli mam nowe narty:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi